PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA Detaje

 

Gri - 2552/329

Pantallona me bel të lartë me qemer elakstik të rregullueshëm me lidhëse. Xhepa anash.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA VOLUMINOZE SHUMË TË GJATA të Zara-s