PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA Detaje

 

E zezë - 4661/155

Pantallona të shkurtra me shtrat të lartë dhe bel elastik tip të lirshme. Xhepa anash. Detaj me rrip me lidhje. Mbyllje e sipërme me zinxhir të fshehur nën kapak.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: TENCEL™ Lyocell.
TENCEL™ vjen nga druri i pyjeve të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme që garanton ripyllëzimin e tyre dhe prodhohet në një cikël të mbyllur që respekton përdorimin e ujit dhe mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA TË SHKURTRA TË DERDHURA të Zara-s