PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM Detaje

 

E zezë - 7385/181

Pantallona të shkurtra me bel të lartë dhe mes elastik tip të lirshme. Xhepa anësorë dhe xhepa të rremë me fileto mbrapa. Finiturë me palë të përthyer. Mbërthesë përpara me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME SHKËLQIM të Zara-s