PANTALLONA TË SHKURTRA ME PUNIM LLASTIKU Detaje

 

Ngjyrë rëre - 1131/417

Pantallona të shkurtëra me shtrat të lartë dhe qemer elastik. Detaje me tegelë me kontrast. Me kanotierë të kombinueshme.JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% pambuk i ricikluar.
Prodhimi i pëlhurave të ricikluara ka një impakt më të ulët mjedisor; konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME PUNIM LLASTIKU të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME PUNIM LLASTIKU të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME PUNIM LLASTIKU të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME PUNIM LLASTIKU të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TË SHKURTRA ME PUNIM LLASTIKU të Zara-s