PANTALLONA TË SHKURTËRA ME STAMPIME GJEOMETRIKE Detaje

 

unike - 2763/684

Pantallona të shkurtëra me shtrat të lartë me llastik mbrapa. Xhepa anash. Mbyllje e përparme me zinxhir dhe kapëse metalike.JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË SHKURTËRA ME STAMPIME GJEOMETRIKE të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË SHKURTËRA ME STAMPIME GJEOMETRIKE të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË SHKURTËRA ME STAMPIME GJEOMETRIKE të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË SHKURTËRA ME STAMPIME GJEOMETRIKE të Zara-s