PANTALLONA TË GJERA Detaje

 

E zezë - 4432/180

Pantallona të lirshme me shtrat të lartë dhe bel elastik. Xhepa anash.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË GJERA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË GJERA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË GJERA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË GJERA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TË GJERA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA TË GJERA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA TË GJERA të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA TË GJERA të Zara-s