PANTALLONA TË GJERA ME PALA Detaje

 

Gur - 7385/361

Pantallona të derdhura me bel të lartë. Xhepa anësore dhe të rreme me fileto mbrapa. Detaje me pensa përpara. Mbyllje me zinxhir dhe kapëse metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: TENCEL™ Lyocell.
TENCEL™ vjen nga druri i pyjeve të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme që garanton ripyllëzimin e tyre dhe prodhohet në një cikël të mbyllur që respekton përdorimin e ujit dhe mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s