PANTALLONA TË GJERA ME PALA Detaje

 

E zezë - 7385/351

Pantallona të derdhura me bel të lartë. Xhepa anësore dhe të rreme me fileto mbrapa. Detaje me pensa përpara. Mbyllje me zinxhir dhe kapëse metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: LenzingTM Modal.
Kjo fibër është marrë nga pyje lokale të çertifikuara dhe prodhimi i saj është akredituar nga EU Ecolabel, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin dhe të mbrojmë biodiversitetin.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA TË GJERA ME PALA të Zara-s