PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE Detaje

 

E zezë - 7102/184

Pantallona të derdhura me bel të lartë me qemer elakstik të rregullueshëm me lidhëse. Xhepa anësorë dhe xhepa të rremë me fileto mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA TË DERDHURA ME LIDHËSE të Zara-s