PANTALLONA STIL RURAL ME PALË TË ÇARË Detaje

 

E zezë - 2675/063

Pantallona të gjëra të konfeksionuara me pëlhurë me përzierje lino me shtrat të lartë. Xhepa anësorë dhe xhepa të rremë me fileto mbrapa. Detaje me pensa përpara. Palë e çarë. Mbërthesë përpara me zinxhir dhe kopsa.JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA STIL RURAL ME PALË TË ÇARË të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA STIL RURAL ME PALË TË ÇARË të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA STIL RURAL ME PALË TË ÇARË të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA STIL RURAL ME PALË TË ÇARË të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA STIL RURAL ME PALË TË ÇARË të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA STIL RURAL ME PALË TË ÇARË të Zara-s