PANTALLONA STIL PIZHAME ME STAMPIM Detaje

 

E gjelbër/natyrale - 1282/152

Pantallona të derdhura me bel të lartë dhe mes elastik. Xhepa anash. Finiturë e çarë anash.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA STIL PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA STIL PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA STIL PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA STIL PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA STIL PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA STIL PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA STIL PIZHAME ME STAMPIM të Zara-s