PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH Detaje

 

E zezë - 5427/168

Pantallona me bel të lartë kundra ujit me pëlhurë elastike me teknologji power stretch. Xhepa anësor me fileto. Pjesa poshtë me detaje me iliqe.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s