PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 5427/158

Pantallona me bel të lartë kundra ujit me pëlhurë elastike me teknologji power stretch. Xhepa anësore të mëdhenj dhe të rremë dhe xhepa me kapak mbrapa. Palë me finiturë elastike. Mbërthesë në pjesën e përparme me zinxhir dhe me perçinë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 9 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s
Pamje 10 nga PANTALLONA SPORTIVE POWER STRETCH të Zara-s