PANTALLONA PELLUSHI TEKST

Pantallona të pushta me bel elastik dhe lidhëse të rregullueshme përpara. Xhepa të përparmë. Detaj me prerje. Finiturë me mansheta në palë.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.

990 ALL

Ngjyra Natyral | 1880/513

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë