PANTALLONA ME XHEPA ANËSORE Detaje

 

E zezë - 7385/178

Pantallona me shtrat të lartë me bel elastik mbrapa. Xhepa anësore të fshehura nën tegel dhe të mëdhenj. Palë me finiturë elastike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME XHEPA ANËSORE të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME XHEPA ANËSORE të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME XHEPA ANËSORE të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA ME XHEPA ANËSORE të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA ME XHEPA ANËSORE të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA ME XHEPA ANËSORE të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA ME XHEPA ANËSORE të Zara-s