PANTALLONA ME QËNDISJE ME FISTON Detaje

 

E zezë - 7200/150

Pantallona me shtrat të lartë me xhepa anash. Detaje me qëndisje me fiston kombinuar me një ngjyrë. Mbyllje e sipërme me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s