PANTALLONA ME PENSA Detaje

 

bezhë - 5644/414

Pantallona të gjera me bel të lartë. Detaj me pensa në pjesën e përparme. Finiturë me palë të përthyer. Mbërthesë anësore me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s