PANTALLONA ME PENSA Detaje

 

Krem - 2608/202

Pantallona me shtrat të lartë. Xhepa anësorë dhe xhepa të rremë me fileto mbrapa. Detaje pensash. Finiturë me çarje anësore. Mbyllje e përparme me zinxhir dhe kapëse metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA ME PENSA të Zara-s