PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA Detaje

 

E zezë - 5584/419

Pantallona me shtrat të lartë me bel elastik. Detaj me palë me aplikim me dantella të kombinuar me një ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA ME PALA ME DANTELLA të Zara-s