PANTALLONA ME KUADRATE Detaje

 

E kaltër/ E bardhë - 4661/153

Pantallona me shtrat të lartë. Mbyllje e sipërme me zinxhir të fshehur nën kapak.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA ME KUADRATE të Zara-s