PANTALLONA CULLOTE Detaje

 

E bardhë/E zezë - 4432/185

Pantallona me shtrat të lartë me bel elastik. Xhepa anësorë dhe xhepa té rremë të pasmë me fileto mbrapa. Detaje me lilik dhe me pensa përpara.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA CULLOTE të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA CULLOTE të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA CULLOTE të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA CULLOTE të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA CULLOTE të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA CULLOTE të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA CULLOTE të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA CULLOTE të Zara-s