PALLTO TREÇEREKËSHE ME MBUSHJE ME KONTRAST

Pallto treçerekëshe me mbushje, me kapuç të çmontueshëm dhe mëngë të gjata. Mbërthim me zinxhir përpara dhe xhepa të përparmë. Astar i brendshëm me kontrast.

4.990 ALL

Ngjyra E zezë | 5644/739

Zgjidh masën

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë