PALLTO STOFI

Pallto me jakë me kapakë dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa përpara. Xhepa të përparmë. Pëlhurë 20% leshi.

5.990 ALL990 ALL-80%

Ngjyra Gri | 6442/546

Zgjidh masën

  • 6 years (116 cm)
  • 7 years (122 cm)
  • 8 years (128 cm)
  • 9 years (134 cm)
  • 10 years (140 cm)
  • 11-12 years (152 cm)
  • 13-14 years (164 cm)
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë