PALIÇETA XHINS PAFTA

Paliçeta xhins me jakë të drejtë dhe tiranda me finiturë me flutura. Mbërthim me perçina të përparme dhe xhepa të pasmë.

1.290 ALL590 ALL-50%

Ngjyra I bardhë | 4152/505

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë