PALIÇETA XHINS LISHO

Paliçeta xhins me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me kapëse me kllapë. Xhep tip pllakë në pjesën e përparme dhe të pasme.

2.390 ALL

Ngjyra Ngjyrë tjegulle | 4433/521

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë