PALIÇETA ME THURJE WAFFLE

Paliçeta të thruura me jakë të rrumbullakët dhe tiranda me mbyllje me kopsa. Xhepa tip pllakë përpara.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 50% viskozë Join Life.

2.590 ALL

Ngjyra Natyral | 6458/519

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë