PAKO MRE TRE TRUPORE BAZIKE ME DANTELLA

Pako me tre trupore të lehta me jakë të drejtë dhe me tiranda me finiturë me dantella. Mbyllje me kopsa me buton.

1.290 ALL

Ngjyra I bardhë | 8501/520

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë