PAKO ME TRE TRUPORE ME MËNGË TË GJATA

Pako me tre trupore me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim kimono që nga masa 6-9. Mbërthim me perçina poshtë.

1.290 ALL

Ngjyra I bardhë | 8501/556

Zgjidh masën

  • 0-0 months (50 cm)
  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë