PACK ME PESË TRUPORE ME STAMPIM

Pack me pesë bodies me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të gjata. Mbërthesë poshtë me perçina. Stampime të ndryshme.

1.990 ALL

Ngjyra Shumëngjyrëshe | 8501/514

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë