MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM Detaje

 

tigër - 4391/003

Mushama shiu e gjerë me jakë të lartë të rregullueshme dhe kapuç të palosshëm. Mëngë të gjata të mbyllura me llastik. Xhepa anësore dhe mbyllje me zinxhir përpara. Bel elastik i rregullueshëm me lidhëse elastike. Mbyllje përpara me zinxhir.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM të Zara-s
Pamje 8 nga MUSHAMA SHIU ME EFEKT REFLEKTUES ME STSAMPIM të Zara-s