MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT Detaje

 

Gri perle - 3427/009

Mushama shiu kundra ujit me jakë të lartë dhe kapuç të rregullueshëm. Mëngë të gjata me kopsa me buton. Xhepa përpara me fileto dhe xhep mbrapa i brendshëm i konvertueshëm në një qese për ta transportuar. Bel i rregullueshëm me lidhëse. Mbërthesë në pjesën e përparme me zinxhir me ngjitje termike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 2 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 3 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 4 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 5 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 6 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 7 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 8 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 9 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s
Pamje 10 nga MUSHAMA SHIU E PAKETUESHME KUNDRA UJIT të Zara-s