MINIFUND XHINS Detaje

 

E zezë - 8197/090

Fund xhins me bel të lartë dhe pesë xhepa. Palë me finiturë pa tegel. Mbërthesë e përparme me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MINIFUND XHINS të Zara-s
Pamje 2 nga MINIFUND XHINS të Zara-s
Pamje 3 nga MINIFUND XHINS të Zara-s
Pamje 4 nga MINIFUND XHINS të Zara-s
Pamje 5 nga MINIFUND XHINS të Zara-s
Pamje 6 nga MINIFUND XHINS të Zara-s
Pamje 7 nga MINIFUND XHINS të Zara-s
Pamje 8 nga MINIFUND XHINS të Zara-s
Pamje 9 nga MINIFUND XHINS të Zara-s