MINIFUND SI SHALL PLAZHI Detaje

 

E kuqe/e bardhë - 6416/152

Minifund me bel të lartë. Detaje me pala përpara. Mbërthesë me kopsa të brendshme dhe me lidhje anësore.


JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MINIFUND SI SHALL PLAZHI të Zara-s
Pamje 2 nga MINIFUND SI SHALL PLAZHI të Zara-s
Pamje 3 nga MINIFUND SI SHALL PLAZHI të Zara-s
Pamje 4 nga MINIFUND SI SHALL PLAZHI të Zara-s