MINIFUND ME VOLUM Detaje

 

Kafe/miu - 2650/105

Fund treçerekësh me bel të lartë. Fund treçerekësh me prerje të lirshme të rregullueshme me rrip elastik. Xhepa anësore të fshehura nën tegel. Palë me finiturë llastiku me volum.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MINIFUND ME VOLUM të Zara-s
Pamje 2 nga MINIFUND ME VOLUM të Zara-s
Pamje 3 nga MINIFUND ME VOLUM të Zara-s
Pamje 4 nga MINIFUND ME VOLUM të Zara-s
Pamje 5 nga MINIFUND ME VOLUM të Zara-s
Pamje 6 nga MINIFUND ME VOLUM të Zara-s
Pamje 7 nga MINIFUND ME VOLUM të Zara-s