MINIFUND ME RRUDHA Detaje

 

E zezë - 7385/180

Minifund me bel të lartë me zinxhir mbrapa të fshehur në tegel. Detaje të rrudhura anësore.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MINIFUND ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 2 nga MINIFUND ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 3 nga MINIFUND ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 4 nga MINIFUND ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 5 nga MINIFUND ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 6 nga MINIFUND ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 7 nga MINIFUND ME RRUDHA të Zara-s