MBAJTËS TELEFONI MUSTARDË Detaje

 

E verdhë - 3925/520

Këllëf për telefon celular. Ngjyrë e verdhë mustarde. Me reliev të parregullt në prerje. Ka dy xhepa, kryesori mbyllet me zinxhir dhe i dyti mbyllet me perçinë automatike. Ka një rrip supi për ta mbajtur të varur të kryqëzuar ose në qafë.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 18 x 10,5 x 2 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MBAJTËS TELEFONI MUSTARDË të Zara-s
Pamje 2 nga MBAJTËS TELEFONI MUSTARDË të Zara-s
Pamje 3 nga MBAJTËS TELEFONI MUSTARDË të Zara-s
Pamje 4 nga MBAJTËS TELEFONI MUSTARDË të Zara-s
Pamje 5 nga MBAJTËS TELEFONI MUSTARDË të Zara-s