KULETË KARTASH NJËNGJYRËSHE Detaje

 

I zi - 3803/520

Kuletë njëngjyrëshe. Mbyllje me zinxhir. Brenda saj ka hapësirë për monedhat dhe dy pozicione për dokumentet. Duke ngritur kapakun, gjejmë gjashtë pozicione për kartat dhe një ndarje për faturat.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 8,5 x 10,5 x 3 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KULETË KARTASH NJËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 2 nga KULETË KARTASH NJËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 3 nga KULETË KARTASH NJËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 4 nga KULETË KARTASH NJËNGJYRËSHE të Zara-s