KULETË E ZEZË ME NDARJE PËR MONEDHAT Detaje

 

I zi - 3801/005

Kuletë ngjyrë e zezë. Brenda saj ka një ndarje për faturat dhe tre pozicione për kartat. Ka një xhep me mbyllje klikimi për të ruajtur monedha.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 9 x 11 x 2 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KULETË E ZEZË ME NDARJE PËR MONEDHAT të Zara-s
Pamje 2 nga KULETË E ZEZË ME NDARJE PËR MONEDHAT të Zara-s
Pamje 3 nga KULETË E ZEZË ME NDARJE PËR MONEDHAT të Zara-s
Pamje 4 nga KULETË E ZEZË ME NDARJE PËR MONEDHAT të Zara-s