KOMPLET TRUPORE DHE KAPUÇ ME TEKSTURË

Komplet me dy pjesë. Trupore jakë V dhe mëngë të gjata. Mbërthim i kryqëzuar përpara me aplikim me lidhëse dhe perçina poshtë. Kapuç me aplikim me lidhëse.
Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Portokalli e çelur | 6224/586

3.490 ALL

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë