KOMINOSHE TË SHKURTRA TEKSTURË ME LULEDELE

Kominoshe të shkurtra me teksturë me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë me flutura në gavaturë. Mbërthim me kopsa në shpinë dhe në pjesën e poshtme. Stampim all over.

E kaltër e hapur | 1639/550

1.990 ALL

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë