KOMINOSHE TË TRIKOTUARA ME TIRANDA

Kominoshe të lirshme me dekolte të rrumbullakët dhe tiranda të gjera. Xhepa në pjesën e përparme të mëdhenj. Këmbë e gjerë.

3.990 ALL1.290 ALL-65%

Ngjyra Ngjyrë fistiku | 6216/100

Zgjidh masën

  • S
  • M
  • L
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë