KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE Detaje

 

me viza - 5039/313

Kominoshe të gjata me jakë të rrumbullakët dhe tiranda.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE të Zara-s
Pamje 2 nga KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE të Zara-s
Pamje 3 nga KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE të Zara-s
Pamje 4 nga KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE të Zara-s
Pamje 5 nga KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE të Zara-s
Pamje 6 nga KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE të Zara-s
Pamje 7 nga KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE të Zara-s
Pamje 8 nga KOMINOSHE ME VIJA BAZIKE të Zara-s