KOMINOSHE KOMPLET KADIFE

Kominoshe komplet kadife me jakë me kapak dhe mëngë të gjata. Mbërthim me perçina para. Xhepa tip pllakë në pjesën e përparme me aplikim etikete.

2.590 ALL

Ngjyra Ngjyrë ari antik | 7901/502

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë