KËMISHË PREJ LINOJE STAMPIM ME LULE

2.390 ALL
-46%
1.290 ALL

Këmishë me jakë me kapakë dhe mëngë të shkurtra të përthyera. Mbërthim me kopsa përpara. Pëlhurë prej 70% pambuk dhe 30% lino.

E zezë | 7545/671

Zgjidh masën

Shtoje në shportë