KËMISHË ME PAMBUK DHE LINO

2.390 ALL

Këmishë me jakë oficeri dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa përpara. Pëlhurë prej 77% pambuk dhe 23% lino.

Ngjyrë bruzi | 6887/676

Zgjidh masën

Ky artikull duhet marrë në masë më të madhe se zakonisht.

Shtoje në shportë