KAPELË SHAJAKU

Kapelë me copë leshi dhe anë të gjera. Detaj shiriti i kombinuar.

3.490 ALL

Ngjyra Ngjyrë deveje mesatare | 3739/011

Zgjidh masën

  • S
  • M

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë