KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA Detaje

 

E bardhë e thyer - 2712/404

Kanotiere e shkurtër me dekolte V dhe rripa të holla të rregullueshëm.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 2 nga KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 3 nga KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 4 nga KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 5 nga KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 6 nga KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 7 nga KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 8 nga KANOTIERE REÇIPETA ME DANTELLA të Zara-s