KANOTIERE ME FINITURË SATENI ME FJONGO Detaje

 

E purpurt - 0219/410

Kanotiere e shkurtër me dekolte V me rripa të hollë dhe fjongo. Detaje llastiku mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 2 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 3 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 4 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 5 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 6 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ME FJONGO të Zara-s
Pamje 7 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ME FJONGO të Zara-s