KANOTIERE ME FINITURË SATENI ELASTIKE Detaje

 

E zezë - 2878/408

Kanotiere e shkurtër me dekolte V dhe rripa të hollë të rregullueshëm. Detaje llastiqesh dhe fluturash.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ELASTIKE të Zara-s
Pamje 2 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ELASTIKE të Zara-s
Pamje 3 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ELASTIKE të Zara-s
Pamje 4 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ELASTIKE të Zara-s
Pamje 5 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ELASTIKE të Zara-s
Pamje 6 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ELASTIKE të Zara-s
Pamje 7 nga KANOTIERE ME FINITURË SATENI ELASTIKE të Zara-s