KANOTIERE E SHKURTËR MATERIAL I BUTË Detaje

 

Bezhë - 7901/408

Kanatiere e shkurtër me jakë V dhe rripa. Detaje me rripa që nuk rrëshqasin në brendësi.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KANOTIERE E SHKURTËR MATERIAL I BUTË të Zara-s
Pamje 2 nga KANOTIERE E SHKURTËR MATERIAL I BUTË të Zara-s
Pamje 3 nga KANOTIERE E SHKURTËR MATERIAL I BUTË të Zara-s
Pamje 4 nga KANOTIERE E SHKURTËR MATERIAL I BUTË të Zara-s
Pamje 5 nga KANOTIERE E SHKURTËR MATERIAL I BUTË të Zara-s